SOAKED IN LUXURY

Soaked in Luxury is gevestigd in het Deense Kopenhagen. Het modische merk richt zich op vrouwen die verfijnde mode willen tegen betaalbare prijzen. In het assortiment vind je dan ook stijlen die zich kenmerken door urban stijlen gecombineerd met kleuren, prints en vrouwelijke silhouetten. Het modelabel staat voor een goede kwaliteit. De mode die ze maken noemen ze zelf universele mode met een grote-stadsattitude. Omarm je met een vleugje luxe met dit mooie kledingmerk. Laat je inspireren door de verfijnde stijlen Soaked in Luxury.

Klassieke stijlen die seizoen na seizoen meegaan

Dit modelabel heeft oog voor detail, innovatieve snitten en vormen. Ben je op zoek naar een broek met een klassieke snit die je kunt dragen met een vrouwelijke top en nauwsluitende blazer? Of ben je op zoek naar een warm breisel, als de kou begint binnen te sluipen? Wat je ook zoekt, je vindt het zeker bij Soaked in Luxury. Het ontwerpteam is het hele jaar door onvermoeibaar op zoek naar de juiste materialen voor alle stijlen. Daarom vindt je ook lichte en ademende stijlen in de zomer en rijke en verwarmende materialen voor de koelere seizoenen. Bij Soaked in Luxury kunt u uw garderobe vernieuwen met elegante en verfijnde stijlen. In de collecties vind je altijd een grote selectie van zowel nieuwe trendy styles als bekende klassiekers.

DE COLLECTIE

Het merk brengt een aantal nieuwe collecties per jaar uit. Bij Rootz69 shop je de leukste items uit deze collecties. Best basics en trendy nieuwigheden die super te combineren zijn met onze andere leuke merken.