AIME BALANCE

Aime Balance is een damesmodelabel dat de 2 sterke punten combineert en dat zijn mode en comfort. Een in Nederland gevestigd bedrijf en gevonden in Rotterdam. Het is een creatie van Kimberley Chantal, een vastberaden fashionista & dromer met ruim 10 jaar ervaring op het gebied van productie en design in de mode-industrie. Na meerdere keren per jaar naar het Verre Oosten te reizen, voor meerdere grote merken, ontstond de droom om een ​​eigen modemerk te starten.

DE NAAM AIME BALANCE

“Moeiteloos ontstond het woord ‘Aime Balance’ waarbij de kleding is ontworpen om vrouwen te ondersteunen om bij elke activiteit hoger te mikken.” Volledige ondersteuning bieden bij het vinden van de juiste balans tussen werk en sporten terwijl je comfortabele kleding draagt. Daarnaast willen ze het jou gemakkelijk maken om van actieve naar dagelijkse kleding te wisselen. Een echte samensmelting van comfortabel en functioneel.

AIME ATELIER

Eind 2021 maakte Kimberley haar droom waar; ze lanceerde een milieuvriendelijk reiskledinglabel, Aime Atelier, op de Nederlandse markt. Door goed te kijken en te luisteren naar de vraag vanuit de markt, begreep ze al snel welke behoeften er waren onder de hedendaagse vrouwen; minimaal onderhoud, maximaal comfort en een modieuze, vrouwelijke touch. En zo werd het wash-dry-wear-concept geboren. Kreukvrij dragen, ’s avonds wassen en de volgende ochtend klaar om te dragen! “Aime Atelier: Minimaal onderhoud, maximaal comfort en een modieuze, vrouwelijke touch.” Dit concept werd een schot in de roos en de artikelen zijn inmiddels verkrijgbaar bij ruim 200 retailers.

Wat maakt de kleding van Aime Balance zo uniek?

Zij brengen mode, kwaliteit en comfort samen. Ze ontwerpen voor iedere vrouw die zich comfortabel en zelfverzekerd wil voelen en er ook nog eens modieus uit wil zien, zonder dat het tijd kost. Want als vrouw hebben we al genoeg ballen om vol te houden. Aime Balance heeft voor elke gelegenheid de perfecte outfit met een sterke combinatie van comfortabel, functioneel & fashion! AimeBalance zou AimeBalance niet zijn als we niet blijven mikken op meer! Naar nog meer comfort en nog mooiere mode. Maar ook naar nog meer duurzaamheid, want hoe onze kleding geproduceerd wordt en welke voetafdruk dit achterlaat vinden zij ook heel belangrijk. Het team van Aime Balance blijft z’n uiterste best doen om iedere vrouw te verrassen met de mooiste items. Jij blij en wij blij!

DE MISSIE

Aime Balance wil met gemak en stijl een nieuwe generatie vrouwen bedienen die zich elke dag een kampioen voelen. Om je nog meer gemak te geven in de snelle wereld waarin we leven en om je mix & match items te bieden die bij elke gelegenheid van je dagelijks leven passen. Ontworpen voor vrouwen met een actieve levensstijl die worden ondersteund in de reis van het ontdekken van hun eigen zelf en het creëren van jouw beste versie.

VISIE

Het ontwerpen, produceren en leveren milieuvriendelijke, confectiekleding die vrouwen een krachtig en zelfverzekerd gevoel geven

COLLECTIE

In de collectie van Aime Balance vind je basics en twee keer per jaar lanceren ze een seizoenscollectie. Natuurlijk shop je de leukste items bij Rootz69

De leukste collectie van Aime Balance shop je bij Rootz69