ISAY

Isay is een modisch merk uit Denemarken. Door de vele details is het een mooie uitgesproken collectie.

Het merk wordt gedreven door de wens om vrouwen zich elke dag opnieuw mooi en comfortabel te laten voelen. Ongeacht vorm, grootte en leeftijd. Voor het merk betekent onafhankelijkheid alles. Dat is de voorwaarde om zich te kunnen focussen op waar ze in geloven.

WIE ZIJN DE MENSEN ACHTER ISAY

Achter het bedrijf staan ​​Britt en Søren Andreassen. Zij wonen in Them – een klein stadje in Midden-Jutland, dat licht, lucht en ruimte heeft om groots te denken en dat doen ze ook. Ze ontwerpen en maken wat ze willen en varen hun eigen koers.

Door de jaren heen heeft het bedrijf een nauwe relatie opgebouwd met een handvol zorgvuldig geselecteerde fabrikanten. Dit betekent dat ISAY een flexibele en uniforme hoge kwaliteit kan leveren. Tegelijkertijd biedt het een volledig overzicht en transparantie met betrekking tot de productieomstandigheden.

WE ZIJN ALLEMAAL UNIEK

En wat I SAY uniek maakt, is dat ze het begrijpen en zej doen er iets aan. De ontwerpen zijn ruim en ze kleden alle vrouwen. Ongeacht vorm, grootte en leeftijd. Bij Isay weten ze dat de juiste kleding een wereld van verschil maakt. Ze maken kleding die past bij de vorm en maat van echte vrouwen en zorgen ervoor dat vrouwen zich zelfverzekerder voelen. En wie zou dat niet willen? Elk kledingstuk van Isay is ontworpen om comfortabel aan te voelen en tegelijkertijd het mooiste van elke vrouw te benadrukken. Uniek als jij bent!

PRODUCTIE

De productie van ISAY vind plaats onder goede omstandigheden en zo duurzaam mogelijk. De productieschaal en reikwijdte brengen een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Met respect voor personeel, om productiefaciliteiten te kiezen die fatsoenlijke omstandigheden bieden en om grondstoffen te selecteren met het oog op duurzaamheid. Isay werkt er hard aan om kleding te maken die voldoet aan BCI, Oekotex en andere internationaal erkende normen.

DE COLLECTIE

Elk seizoen shop je bij Rootz69 een uitgebreide collectie van ISAY. Variërend van best basics tot trendy styles in de mooiste modellen en materialen.