JUUL & BELLE

Het label werd in 2012 gelanceerd door eigenaresse Saskia van den Bos. Binnen 10 jaar is het label uitgegroeid tot een Internationaal merk met verkooppunten in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland. Saskia creëert mode met een twist voor vrouwen, om ze te laten rocken en zich mooi te laten voelen. Elke collectie is erop gericht om fris en nieuw te zijn, maar vooral om van je sokken te blazen. Kun jij de inspiratie van de ontwerpers raden? Dat ben jij! Een bijpassende schoenencollectie met een stoer randje maakt Juul & Belle een compleet merk dat opvalt!

DE SCHOENEN

De schoenencollectie van dit leuke merk zijn een schot in de roos! De sneakers zijn gemaakt van een mix van hoogwaardige materialen. De pasvorm? Je trekt ze aan en loopt er zo op weg… Door het grote succes komen er gedurende het jaar regelmatig nieuwe kleurtjes bij. De combinatie van materialen en de kleurenmix is perfect! Elke nieuwe serie sneakers zijn ware blikvangers.

DE KLEDING

De collectie heeft altijd een stoer randje. Sweatshirts met prints, oversized truien, stoere broeken etc. Superleuk om een mooie mix te maken met onze andere merken. Een stoere sweat op een fijne jeans en een paar gouden laarsjes eronder? Superleuk en deze set hebben we zeker voor jou! Mix en match volop met onze leuke merken.

DE COLLECTIE VAN JUUL EN BELLE

Bij Rootz69 shop je een greep uit de collectie van dit modelabel. Je spot bij ons altijd wel een aantal leuke bovenstukken en sneakers van Juul & Belle

Juul & Belle
Juul & Belle staat voor stylen die makkelijk te combineren zijn met allerlei soorten looks, draagbaar voor elke gelegenheid. Stoere vintage sweaters, jurken en shirts met hoog draagcomfort. Makkelijke basics met uitgesproken teksten, dat is de handtekening van Juul & Belle. De collecties zijn ontworpen met veel passie en fun, en dat merk je!

[product_attribute attribute='merk' filter='juul&belle']