MAGIC BODYFASHION

Deze producten geven je een extra gevoel van vertrouwen, steun en comfort. Magic Bodyfashion is al 25 jaar het Total Body Solution Lifestyle merk dat vrouwen wil empoweren door de producten, tips & tricks, om de nog mooiere versie van jezelf te laten zien. De producten van Magic geven je nog net even iets meer power! #showyourmagic!

EEN STRALENDE LOOK

De look van jouw outfit begint met de juiste bh en onderkleding. Soms voelen we ons nog net iets zekerder als we nog iets extra’s doen… Een ondersteunend onderjurkje, hemd of slip. We voelen ons hierdoor niet alleen zekerder maar stralen het ook uit! Een klein beetje ondersteuning kan wonderen verrichten. Wow, wat kunnen de producten van Magic bodyfashion veel voor je doen.

MATERIALEN

Het merk maakt gebruik van hoogwaardige materialen zoals nylon, elastaan en katoen om comfort en ondersteuning te bieden. Deze materialen helpen om een gladde en naadloze look te creëren, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor een goede pasvorm en vormgeving van het lichaam. Met de focus op kwaliteit en functionaliteit is Magic Bodyfashion een go-to merk voor vrouwen die op zoek zijn naar het versterken van hun silhouet en het verbeteren van hun zelfvertrouwen.

COLLECTIE MAGIC BODYFASHION

Het assortiment is ontzettend groot en daarom kunnen wij slechts een klein deel in ons assortiment opnemen. Wij hebben gekozen voor de best ondersteunende items. Je shopt bij Rootz69 corrigerende onderjurkjes, slips en hemden. Natuurlijk kunnen wij alle beschikbare artikelen uit de volledige collectie bestellen.

ADVIES

We begrijpen best dat je graag wilt weten welke ondersteuning het beste bij jou past. Wil je hierover graag advies? Kom dan gerust langs in onze winkel en we informeren je graag.