Opvallend maar absoluut tijdloos mooi, behaaglijk én vrouwelijk, flamboyant én elegant…

Met een kledingstuk van Tessa Koops heb je absoluut een eyecatcher te pakken.

Ontwerpster Tessa Koops matcht creativiteit met een perfecte pasvorm en modegevoel met tijdloze ontwerpen. Zij kiest er bewust voor om de prints, stoffen en productie binnen Europa te houden. Hierdoor kan ze met haar collectie de CO2 footprint vanuit het transport zo laag mogelijk houden.

Tessa Koops, geboren en getogen in Spakenburg, kwam als kind al met mode in aanraking. Met een moeder die zelf kleding naaide en twee oma’s die in traditionele klederdracht liepen, werd Tessa’s interesse in stijl al vroeg aangewakkerd. “Mijn moeder had een wol- en stoffenwinkel in de jaren ’80 en een abonnement op de Burda-bladen, dus ik had de juiste omgeving om volop te experimenteren met stof en schaar. Al op mijn zesde kreeg ik mijn eigen naaimachine waarmee ik poppenkleertjes maakte. Ik heb absoluut mijn eigen smaak, maar ik vermoed dat mijn voorliefde voor kleuren, prints en de combinatie ervan al in mijn kindertijd is ontluikt, mede door de klederdracht om me heen.”

Waar herken je de fashion items vanTessa Koops aan? Soms bevat de collectie een vleugje retro. Ze kijkt naar de catwalk en probeert dat ieder seizoen op eigen wijze te vertalen. Zelf noemt ze het een combinatie van Italiaanse en Amerikaanse stijl. Sophia Loren meets Sex And The City! Als rode draad lopen bijzondere elementen en details door haar werk. Kragen en mouwen die net even anders zijn, geprinte voeringen of speciale knopen… De Tessa Koops jurken hebben doorgaans een vrouwelijk en slank silhouet. In de collectie kom je eigenlijk nooit iets hooggeslotens tegen. Tessa Koops is meer van een fraai decolleté.

Exclusieve prints en perfecte modellen maken het modemerk Tessa Koops uniek!

Bij Rootz69 shop je altijd de allernieuwste colllecties van dit mooie merk.

Het modemerk Tessa Koops shop je bij Rootz69!