ENJOY WOMENSWEAR

Enjoy womenswear biedt betaalbare fashion voor de moderne vrouw. Het ontwikkelen van de perfecte maat en pasvorm staat hierbij hoog in het vaandel. De collecties van Enjoy beginnen bij maat 36 en lopen t/m maat 46. De modellen hebben een goede nederlandse maatbereik.

TRENDS

Het modelabel volgt de laatste trends op de voet en is daardoor in staat om elk seizoen een frisse en hippe collectie te lanceren. Naast de hoofdcollecties in elk seizoen, lanceert het merk ook nog tussencollecties in de verschillende seizoenen. Hierdoor kunnen ze supersnel schakelen en inspelen op de laatste trends. Styles uit de tussencollecties zijn altijd volgens de laatste modetrends. Hippe prints, mooie materialen en kleuren waarmee je super kunt combineren.

Met het in oog houden van kleuren, kwaliteit en betaalbaarheid is het logisch dat Enjoy womenswear prachtige collecties voor vrouwen weet te creëren. Het merk heeft altijd basisitems in de collectie zitten. Deze mooie items zijn handig te combineren zijn de andere items uit de nieuwe collecties. Zo vind je in de collectie verschillende basis tops, singlets en broeken, die geweldig te combineren zijn met een fleurige blouse met print of een kleurrijk vest.  

ENJOY WOMENSWEAR COLLECTIE

Bij Rootz69 shop je de leukste modesnoepjes uit de collectie van Enjoy.