COREL AMSTERDAM

Corel Amsterdam is een modemerk gespecialiseerd in broeken. Unieke pasvormen, tijdloze ontwerpen en prachtige kwaliteiten is al 35 jaar waar hun kracht ligt. Dit zit in het DNA sinds Corry en Elly Schavemaker in 1982 hun naam en pioniersgeest bundelden in Corel.

Elk seizoen werken zij met een klein en dynamisch team samen naar een nieuwe, verrassende collectie. Met een creatieve blik zijn ze altijd op zoek naar mooie dessins, goede stretchmaterialen en energieke kleuren voor vooruitstrevende items.

Corel Amsetrdam gaat met de tijd mee. Dat betekent dat er wordt gewerkt met zoveel mogelijk milieuvriendelijke en duurzame materialen, zoals gerecycled polyester, polyamide en ecologische lyocell.

Naast het Corel-team in Nederland, werken ze nauw samen met onze stoffenleveranciers in Europa en het productieteam in Italië waar de collectie grotendeels gemaakt wordt. De jeans komt uit Turkije.

Corel Amsterdam is chique, stoer, sportief en comfortabel, maar belangrijker nog: eigentijds. Ze streven naar veelzijdige stijlen die perfect zijn voor zowel werk als weekend. Een broek die elke vrouw krachtig en zelfverzekerd laat voelen.

Een nieuw seizoen én nieuwe kleuren. Bij Corel Amsterdam raken ze enorm geïnspireerd als de reset knop even ingedrukt wordt, de tekentafel kunnen schoonvegen en vol enthousiasme starten aan de nieuwe collecties. Het is tijd voor nieuwe tinten, rijke aanvoelende stoffen, vooruitstrevende jacquards en chique essentials.

De collectie bestaat uit eigentijdse ontwerpen met vrouwelijke pasvormen. Naast de mooie uni kwaliteiten staat Corel Amsterdam ook bekend om de prachtige jacquards met ingeweven dessins, die de stof duurzaam maakt en een sterk karakter geeft.

Door de intense en betoverende kleuren brengt Corel Amsterdam een vleugje levendigheid en elegantie aan je garderobe. Experimenteer met de kleuren en creëer unieke en originele outfits komend seizoen!

DE COREL COLLECTIE

Bij Rootz69 shop je niet alleen de basismodellen van Corel maar zeker ook de leukste fashion items van dit mooie merk!

Corel broeken voor een perfecte fit en classy look! Je shopt Corel bij Rootz69