FLORÈZ

Amsterdam is ‘Denim capital of the world’ en hier liggen de roots van Florèz. Sinds 2017 voorziet Florèz denim lovers van duurzame designs en dat doen ze tot op de dag van vandaag met liefde.

Florèz wil proberen het leven van de moderne vrouw gemakkelijker & modieuzer te maken. Dit doet Florèz door jeans te maken met de ideale pasvorm voor ieder figuur. Verschillende fits in combinatie met de meest zachte stoffen. De zorgvuldige keuze van deze zachte stretch-kwaliteiten zorgt voor een enorm hoog draagcomfort. Een broek die eindelijk écht lekker zit!

Samenwerken is de sleutel tot succes in het familiebedrijf. Met meer dan 40 jaar ervaring in de mode-industrie en een eigen productie-atelier is een steady basis om aan een duurzaam merk te bouwen. De waardevolle kennis van gepassioneerde vakmensen en een jong, gedreven koppel aan het roer in Nederland zijn de sleutel tot succes.

De tulp in het logo van Florèz representeert een waardevol geschenk dat de Turkse sultan ooit aan de Nederlandse koning gaf. Uit dit kleine gebaar is de gigantische Nederlandse tulpenindustrie ontstaan en uiteindelijk de ‘tulpenmanie’.

De familieband schept vertrouwen en creativiteit. Samen ondernemen zorgt ervoor dat ze nooit stilstaan maar blijven vernieuwen! Zo blijven de iconische designs van Florèz je verrassen zonder dat je dit merkt aan de vertrouwde pasvorm. Florèz heeft verschillende pasvormen voor ieder uniek figuur. 

COLLECTIE

Eens een Florèz dan wil je niet meer anders… Wij zijn superfan en zorgen er dan ook voor dat wij altijd een ruim assortiment van dit mooie merk op voorraad hebben. De best basics natuurlijk maar ook voor de trendy modellen kun je bij Rootz69 terecht. De collecties zijn inmiddels flink uitgebreid want het zijn niet alleen meer de jeans waar dit mooie merk mee scoort. Wat denk je van mooie pantalons, jurken, jackets, blazers en stoere broeken? Het is inmiddels een uitgebreide collectie geworden, dus volop keus voor elk draagmoment.