ZOSO

Zoso is in korte tijd uitgegroeid tot een succesvol betaalbaar vrouwen modelabel van Nederlandse bodem. 
Dat heeft het merk bereikt met comfortabele collecties en aandacht voor de klant , dat is de kracht van dit merk.

Zoso is een merk dat wordt omarmd door veel vrouwen en de reden hiervoor ligt voor de hand. Omdat de collecties voor de volle honderd procent worden ontworpen vanuit de vraag van de consument. Dat zien we terug in alle collecties. Deze worden gekenmerkt door comfort in een eigentijds kleurbeeld. Bij dit modelabel weten ze wat matching is. Elke print uit de collectie wordt versterkt door bijpassende uni basics (broeken, topes en blazers). Op deze manier kun je gemakkelijk een leuke set samenstellen.

Stretch-materialen zorgen voor het comfort en een sportieve uitstraling. Zoso volgt de trends, maar geeft daar een eigen beleving aan. Voorop staat dat de vrouw zich er prettig in moet voelen. De collecties laten tegenwoordig een mix van materialen zien. Niet alleen de travelkwaliteit maar ook mooie viscose en andere materialen.

DE COLLECTIE

Het modelabel brengt elk seizoen een aantal nieuwe collecties op de markt. De collecties zijn groot en daaruit moeten wij een keuze maken. Bij Rootz69 shop je daan ook een selectie van uit de leukste items van Zoso. Een mooie mix van prints, materialen en stylen om de leukste sets mee te maken. De pasvorm is Nederlands met een maatbereik van XS t/m 3XL. Ga jij voor een trendy comfortabele set? Neem dan eens een kijkje bij het aanbod van onze Zoso artikelen.