IL DOLCE DENIM

Il Dolce komt van Nederlandse bodem en heeft goed uitgedachte ontwerpen, een goede pasvorm, mooie details en staat voor kwaliteit en comfort. Daarom zijn deze jeans een musthave voor iedere vrouw!

Passie en oog voor detail

Met passie voor het vak brengt het merk betaalbare luxe dames jeans op de markt. Bovendien worden de jeans met veel oog voor detail ontworpen. Zo blijft het bedrijf innoveren met nieuwe ontwerpen en maakt het gebruik van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen die een hoog draagcomfort hebben. Daarom wordt er veel aandacht besteed aan nieuwe ontwikkelingen op het gebied van materialen en materiaalbewerking. Naast design en kwaliteit staan pasvorm en comfort heel hoog in het vaandel. Elk jeans wordt dan ook met veel zorg ontworpen en ontwikkeld.

Er op je best uitzien

Il Dolce staat voor liefde voor denim. Haar uitgangspunt is het kleden van vrouwen, zodat zij er bij iedere gelegenheid op hun best uit zien. Met een breed assortiment aan pasvormen, van appel en peer tot zandloper, wordt er voor iedere vrouw een geschikte jeans op de markt gebracht. Tel daar de verschillende details, kleuren, en wassingen bij op, dan is er voor iedere vrouw een jeans waarin zij er op haar best uitziet.

COLLECTIE IL DOLCE

Rootz69 heeft altijd een aantal standaard jeans modellen in de collectie. Uiteraard worden de wassingen per seizoen aangepast.

Op zoek naar de jeans van Il Dolce? Deze shop je bij Rootz69