ELKE SEIZOEN EEN NIEUWE BABOUCHE SCHOENENCOLLECTIE

Babouche Lifestyle creëert ieder seizoen een uitzonderlijke collectie schoenen. In elke collectie bevinden zich unieke sneakers, bikerboots, boots, laarzen, loafers en mocassins. De schoenen van Babouche zijn steeds fashion-forward en van hoogwaardige kwaliteit. Babouche Lifestyle schoenen worden met passie en liefde gecreëerd en handgemaakt.

COLLECTIE BABOUCHE LIFESTYLE

De collectie van Babouche is altijd trendy en staat garant voor een fijne pasvorm. Loop er elke dag fashionable bij met een paar schoenen van Babouche Lifestyle.

DESIGN

Het dutch design team is super creatief en dat zie je ieder seizoen terugkomen. Muiltjes met studs of andere details, een laarsje met net even een andere hak of neus, bijzondere trendkleuren, metallics en spelen met materialen. Bijna elk ontwerp heeft wel iets bijzonders of opvallends. Hou je meer van basic? Dat kan ook in een trendkleur maar er is ook altijd volop keus in zwart, camel of bijvoorbeeld offwhite… Maar, er gaat niets ten koste van het draagcomfort. Dit staat bij Babouche altijd voorop! Een fijne pasvorm en het gebruik van mooie materialen zijn de basis van elke collectie.

MAAK JOUW OUTFIT COMPLEET

Met Babouche shoes maak je jouw outfit compleet. En dat kan ook in een supermooie basic kleur!

VOLOP KEUS MET BABOUCHE LIFESTYLE

In de uitgebreide collecties van dit mooie merk vind je zeker een paar fijne schoenen, sneakers, laarzen, slippers of loafers die perfect matchen met jouw outfit!

Shop de mooiste schoenen uit de collectie van Babouche Lifestyle bij Rootz69