GO DUTCH LABEL

Go Dutch Label | Day & Eve is een vooruitstrevend en trendy sieradenlabel, opgericht en gevestigd in het zuiden van Nederland. Sinds 2014 brengt dit merk elk seizoen een compleet nieuwe collectie aan sieraden en accessoires uit.

Van grote statement oorbellen tot klassieke oorringetjes, je vind het bij dit merk allemaal! Ze bieden een compleet assortiment wat ook in presentatie opvalt en direct te herkennen is. De mooie sieraden passen niet alleen perfect in de laatste trends. Ook in kwaliteit en materiaalgebruik proberen ze steeds uniek en exclusief te zijn. Zo komen ze steeds weer tot een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

STAINLESS STEEL

De stainless steel collecties zijn te herkennen aan de kraftbruin papieren kaartjes. In deze collectie vind je onder andere de basic oorknopjes en leuke kleurcombinaties.  

Prachtige, fijne sieraden uit roestvrij staal, van een zeer hoge kwaliteit voor jarenlang plezier. Stainless steel heeft onder andere de eigenschap om zeer goed een plating vast te houden. Om die reden verkleuren deze sieraden bijna niet en kun je ze gerust dragen tijdens het douchen en sporten.

GO DUTCH LABEL’S NIEUWE NAAM DAY & EVE

Sinds juli 2023 heeft Go Dutch Label een naamswijziging ondergaan. De nieuwe naam is Day & Eve en hiermee is het aanbod nog gevarieerder en aantrekkelijker geworden. De mooie sieraden passen niet alleen perfect in de laatste trends, ook in kwaliteit en materiaalgebruik proberen zij steeds uniek en exclusief te zijn. Zo komen ze steeds weer tot een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

COLLECTIE

Dit leuke merk brengt twee keer per jaar een nieuwe collectie op de markt. Van basic tot trendy sieraden, oorbellen, armbanden en colliers. Ons aanbod Go Dutch Label | Day & Eve is uitgebreid en regematig aangevuld met de allernieuwste items. In het assortiment hebben wij tevens een superleuke lettercollectie! Een collectie hangers met letters voor aan je oorbellen of collier. Leuk om te krijgen en om te geven.

Voor een uitgebreide collectie Go Dutch label | Day & Eve ga je natuurlijk naar Rootz69