HELENA HART

Helena Hart maakt casual, vrouwelijke kleding met een perfecte pasvorm. De blazers zijn door de vrouwelijke belijning favoriet. Deze verschijnen steeds in verschillende prints en stofkwaliteiten. Daarnaast gebruikt Helena Hart de transfer kwaliteit voor hun goed zittende broeken, blazers, blouses en tops. Deze transfer stof is populair vanwege het hoge draagcomfort en omdat de kleur ook na veelvuldig wassen mooi blijft. De stof kreukt niet, dus strijken is niet nodig. 

Je draagt een transfer broek of blazer voor een business look samen of combineer ze met andere items voor een casual look. 

Ontworpen in Amsterdam

Alle stijlen voor de collecties van Helena Hart worden ontworpen in Amsterdam . Voor de productie wordt met verschillende ateliers uit Amsterdam nauw samengewerkt. Hierdoor is er continue controle over de kwaliteit van de artikelen. Bovendien is deze manier van werken extra duurzaam. De items hoeven geen lange weg af te leggen voordat ze door jou gedragen kunnen worden. 

Het merk is in 1982 opgericht en vernoemd naar de grootmoeder van de zussen achter het Nederlandse merk. Haar naam was Helena Hart. Het merk is inmiddels een bekend en populair Nederlands merk dat ook buiten de grenzen graag gedragen wordt. 

De collectie

Het merk maakt mooie items met leuke designs met een perfecte pasvorm. De kleding wordt gemaakt van uitstekende materialen en is bovendien zeer toegankelijk voor ieder type vrouw.

Eén ding dat zeker is, is dat de collectie van dit mooie merk niet snel gaat vervelen. De items zijn eindeloos te combineren en dankzij de goede kwaliteit heb je er jaren plezier van.

Op zoek naar de mooiste collectie van Helena Hart? Kom dan gezellig langs bij Rootz69