ELVY BAGS & BELTS

Elvy bags & belts is in 2014 opgericht door zangeres Laura Vlasblom en haar man Michel Veenman.

Laura is al meer dan 30 jaar werkzaam in de muziek en in 1986 maakte ze deel uit van de meidengroep Frizzle Sizzle. Met deze groep vertegenwoordigden ze Nederland bij het Eurovisie Songvestival. Daarnaast is Laura actief als stemactrice. Zo heeft ze onder andere Ariel in de De Kleine Zeemeermin en Prinses Jasmine in Aladdin op haar naam staan. Haar man Michel was al werkzaam in de leerindustrie. Door de gezamenlijke creativiteit en achtergrond van Michel is het merk Elvy ontstaan. In de zomer van 2017 werd er gestart met festival tasjes en de volgende stap was een matching riemen collectie. Elvy bags & belts is nu een gerenommeerd merk in kwaliteit lederen riemen en tassen.

PRODUCTIE

De Elvy producten zijn ontworpen in Nederland en geproduceerd in Nederland en Italië volgens de Europese BSCI richtlijnen. Elk seizoen is er volop keus uit een compleet nieuwe collectie en best basics. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen. Naast de basiskleuren is er altijd een trendy collectie afgestemd op de nieuwste fashion trends en kleuren. Daarnaast heeft Elvy altijd een aantal riemen in de collectie met leuke details zoals studs of aparte buckles.

DE FANS

Elvy bags & belts werkt samen met mode influencers en stylistes (SBS6 Lieve Heuvelmans, Manon de Boer en Patty Zomer) Ook BN’rs zoals Wendy van Dijk, Tooske Ragas, Monique Westenberg, Quinty Trustfull en Froukje de Both kun je spotten met een fashionable item van Elvy!

Bij Rootz69 shop je de uitgebreide riemen- en tassncollectie van Elvy Bags & Belts