LIZZY & COCO

Lizzy & Coco is een Nederlands merk en vooral bekend van de uitgesproken prints, reversible jurken en kleurrijke tops. Dit mooie merk maakt gebruik van eigen dessins. Naast de jurken en tops is de collectie inmiddels flink uitgebreid. Broeken en blazers in uni en print, mooie fake leather jasjes in kleuren die matchen met de collecties. Op deze manier kun je kiezen voor bijvoorbeeld een jurk met blazer in dezelfde print voor de classy look of combineer met een fake leather jasje voor een casual look. Voor de classy look zijn er ook nog licht transparante sjaals/omslagdoeken in dezelfde print beschikbaar. Een mooie vervanging van de blazer tijdens een warme zomerdag.

ONTWERP & PRODUCTIE

Het eigen ontwerpteam zit in Nederland. De gebruikte prints worden door het creatieve merk zelf ontworpen. Een lang en intensief proces maar hierdoor ben je wel altijd verzekerd van een unieke print. Bij de jurken wordt er veel aandacht besteed aan onder andere de halslijn. Vaak worden er door middel van laser uitsnedes bijzondere halslijnen gecreëerd. Het merendeel van de jurken is aan twee kanten draagbaar. Beide kanten hebben een unieke print. De uiteindelijke productie vind al jarenlang plaats in Portugal.

COLLECTIE

Rootz69 heeft elk seizoen een leuke collectie van Lizzy & Coco in de winkel hangen. De pasvorm is puur Hollands en collecties vallen altijd op door het veelvuldige gebruik van kleur en prints. De keuze van kleuren in de prints zijn afgestemd op de kleurtrends van dat moment. Alle styles zijn gemaakt van soepele en comfortabele stoffen.

Lizzy & Coco
Lizzy & Coco is het korte termijn label welke inspeelt op actualiteit en kwaliteit met een Nederlandse pasvorm voor de modebewuste vrouw. Lizzy&Coco ontwerpt zelf de prints en staat bekend om de reversible styles.

[product_attribute attribute='merk' filter='juul&belle']