OOZOO TIMEPIECES EN SMARTWATCHES

Het Nederlandse merk OOZOO Timepieces lanceerde zijn eerste collectie van uurwerken voor dames en heren in 2000. Sindsdien is het trendy merk een grote hit in Europa en Australië.

OOZOO timepieces zijn modeaccessoires in elke zin van het woord. Mode is altijd het uitgangspunt, maar uiteraard is tijd ook van groot belang… OOZOO volgt geen trends, het zet trends.

Sommige mensen zien een horloge als een handig object dat ze gebruiken om op tijd te zijn en niets meer dan dat. Oozoo is van mening dat horloges kunnen worden gezien als een echt modeaccessoire, zolang ze betaalbaar, trendy en van hoge kwaliteit blijven. Dit is het uitgangspunt voor elke nieuwe serie. Er is dus altijd wel een model naar jouw wens. De collectie is divers en er zijn tal van stijlen verkrijgbaar. Trendy, stoer, vintage of tijdloos? Er is voor elk wat wils.

OOZOO HORLOGES EN SMARTWATCHES

Voorheen had Oozoo alleen horloges in de het assortiment maar tegenwoordig shop je ook superhandige en leuke smartwatches van dit mooie betaalbare merk. In onze winkel hebben we een leuke collectie van allebei. Oozoo brengt elk seizoen een nieuwe collectie op de markt. Denk hierbij aan mooie gekleurde horlogebandjes afgestemd op de laatste modetrends en natuurlijk nieuwe vormen van horloges. Zo zagen we voorheen heel veel stoere grote uurwerken maar dit is inmiddels iets subtieler geworden. Uiteraard heb je nog steeds heel veel keus binnen de collecties van Oozoo. De smartwatches van Oozoo waren een tijdje een bestseller maar deze collectie wordt momenteel helaas niet meer uitgebreid.