LADY DAY

Een nieuwe naam maar dezelfde fijne kwaliteit en mooie prints. Lady Day (voorheen My Pashion/Y-conic) is jouw everyday fashionbrand! Comfortabele travelwear in mooie basics en fashionable items.

Het merk is in 2022 gelanceerd door The Fashion Creators. The Fashion Creators is een Nederlands bedrijf met de echte Hollandse mentaliteit: down to earth. Het is een jong bedrijf, maar wel met jarenlange ervaring in de fashion. De passie ligt dan ook volledig bij het creëren van kleding.

OVER LADY DAY

De naam zegt het al: Every day is a Lady Day! De missie van het modelabel is om elke vrouw zich iedere dag op haar mooist te laten voelen. Met fashionable items en de beste basics in een comfortabele fit!

TRAVELKWALITEIT

Kwaliteit staat voorop: inmiddels is de premium travelkwaliteit zeer bekend in de Nederlandse markt. Ademend, licht in gewicht en kreukherstellend. De travelkwaliteit wordt van hoogwaardig polyamide gemaakt. Wat er voor zorgt dat de stof ademend is, zacht aanvoelt en licht van gewicht is. Door de hoeveelheid elastan is de travelkwaliteit super stretchy. Dit alles zorgt voor een bijzonder fijn draagcomfort. De gebruikte premium travelkwaliteit is sterk door de hoogwaardige polyster en de elastan. Dat maakt dat het product lang meegaat en daarmee duurzaam is.

ATELIER

De collecties worden ontworpen door het designteam in Amsterdam en geproduceerd in het eigen atelier in China. Er wordt regelmatig een bezoek gebracht aan het atelier om producties te controleren. Maar ook om de nieuwste ontwikkelingen in stoffen te bekijken. Zo kunnen ze er zeker van zijn dat Lady Day de beste en meest comfortabele kwaliteit kunnen bieden.