PARFUMPOINT REFILL

De hervulbare Parfums van Parfumpoint refill zijn van de hoogste kwaliteit! Overtuig jezelf en laat je verrassen door onze fantastische geuren en houdbaarheid. Wij geloven in de kracht van geur als een persoonlijke expressie van jouw stijl en individualiteit. Wij begrijpen dat elke huid uniek is, en daarom bieden we parfumhervulling met zorgvuldig aangepaste formules.

DIT PRODUCT IS ALLEEN VERKRIJGBAAR IN ONZE WINKEL (NIET ONLINE)

Pafum van de tap

Laat je parfumflesje bij ons hervullen. Goed voor milieu en je portemonnee!

Parfumpoint Refill shop je bij Rootz69. Volop keus uit heel veel parfums
Hoogwaardige kwaliteit

Hoge kwaliteit parfum voor hem & haar. Al meer dan 10 jaar ervaring met de beste geuren. Overtuig jezelf en laat je verrassen door onze fantastische geuren en houdbaarheid.

Parfumpoint Refill shop je bij Rootz69. Volop keus uit heel veel parfums
Uiteenlopende geurnoten

Parfumpoint refill werkt met de meest uiteenlopende geurnoten waardoor er voor iedereen een ruime keus is. Kom gerust langs om een lekkere parfum te testen.

Parfumpoint Refill shop je bij Rootz69. Volop keus uit heel veel parfums
Geurgarantie

Parfumpoint refill garandeert dat de kwalitatieve parfum navulling 6 tot 8 uur blijven ruiken.

HOE WERKT HET?

Kies jouw favoriete geurnoot – Kies het gewenste flesje (30 of 50ml) – Wij vullen jouw navulbare flesje – Is je favo geur op? Kom dan langs met het lege flesje en we vullen het graag weer voor je bij.

Benieuwd naar onze heerlijke parfums? Kom dan gerust langs in onze winkel om op zoek te gaan nar jouw favoriete geurnoot! Natuurlijk helpen we je hier graag bij. Uiteraard mogen alle geuren gratis worden getest.

Wil je verschillende parfums mee op reis? Kies dan voor onze travelkit met 3 verschillende parfums + een tasverstuiver voor slechts € 19.95 (verkrijgbaar in onze winkel)

Op zoek naar de parfums van Parumpoint Refill? Kom dan gerust langs bij Rootz69.