JANZEN HOME & BODY

JANZEN Home & Body is ontstaan uit liefde voor reizen Tijdens een bezoek aan Grasse, in het zuiden van Frankrijk, ontstond het idee van het ‘alledaags maken van niet-alledaagse rijkdom’.  Ze begonnen met het combineren van bijzondere ingrediënten, geuren en kleuren, zoals ze dat in Grasse hebben ervaren. Vanuit de gedachte die geuren- en kleurenpracht niet alleen dáár te beleven, maar de hele wereld ervan te laten genieten.

In 2010 produceerde Janzen het eerste parfum De producten van JANZEN Home & Body vertellen je het verhaal van reizen over de hele wereld. Van Australisch sandelhout tot Indische patchouli en van Chinese jasmijn tot de Franse roos. De unieke formules en verschillende pure ingrediënten, maken de producten van JANZEN Home & Body een onmisbaar element in elk huis. Het zijn geuren en crèmes die zorgen voor een puur en ontspannen moment van thuiskomen.

Pure moments of happiness Ontstaan in Grasse, verzameld over de hele wereld en met een Nederlandse touch. Een combinatie van kennis, kwaliteit, vakmanschap, pure ingrediënten en noordelijke esthetiek zorgen voor ‘pure moments of happiness’.

Samenwerking Janzen & Chantal Janzen Heb jij de fijne producten van Janzen &C al ontdekt? Het is puur toeval dat JANZEN en Chantal Janzen dezelfde naam dragen én allebei een voorliefde hebben voor huidverzorging. Maar dat heeft nu wél tot een fijne samenwerking geleid, met 2 nieuwe geurlijnen: vanille, perzik met een vleugje happiness en de musk/jasmijn lijn.

JANZEN HOME & BODY COLLECTIE

De collectie is divers en uitgebreid maar bij Rootz69 shop je de complete collectie van Janzen.

BIJNA MAANDELIJKS EEN NIEUW AANBIEDING VAN JANZEN

Bijna elke maand is er een leuke kortingsactie. Voor de actuele acties kijk je op de nieuwspagina van deze site of kom gezellig naar onze winkel