BR&DY

Het Nederlandse modelabel BR&DY kenmerkt zich door haar toegankelijke, comfortabele en stijlvolle collecties. Vrouwelijke collecties waarin statement prints, basics en hoogwaardige kwaliteit de boventoon voeren. Dit mooie merk is gemaakt voor elke vrouw die van fashion en comfort houdt.

De collecties van worden met veel passie, liefde en zorg ontwikkeld. De items zijn gemaakt van fijne materialen en hebben een comfortabele pasvorm. BR&DY volgt nauwlettend de fashiontrends, waarbij er een goede balans is in de collecties tussen basics en statement pieces. Er wordt voornamelijk gebruik gemaakt van stretch materialen voor optimaal draagcomfort. Dit modelabel staat bekend om haar perfecte pasvormen waarbij wordt gedacht aan de vormen van een echte vrouw.

Een on-trend collectie met onderscheidende prints en fijne stretch materialen, dat isde kracht van dit merk. De items in de collectie sluiten perfect op elkaar aan waardoor je voor elke gelegenheid een look kunt creëren. Een outfit voor een dag op kantoor, casual naar de stad of  modern naar een avond uit? Mix en match de collectie en maak met jouw eigen persoonlijke stijl een perfecte outfit.

Made with love

Handle with care

Wear with pleasure

Het Team

BR&DY is een familie bedrijf waarbij de liefde voor mode door de aderen stroomt. Alles in het productieproces is in eigen beheer van het eigen team, van ontwerp tot productie, van sales tot styling. Een modefamilie pur sang!

DE COLLECTIE bij Rootz69

Van dit mooie modelabel shop je bij Rootz69 elk seizoen een nieuwe collectie. Basics, prints en uitgewerkte styles, dat is BR&DY!