REBELZ COLLECTION

In 2014 heeft Rebelz Collection haar eerste stappen gezet als Nederlands modelabel, ontworpen en ontwikkeld in Amsterdam. Vanaf de start heeft het kleine team de volledige regie van haar kledingcollecties – van idee, ontwerp, tot en met de styling in eigen hand.

Bijna maandelijks presenteert Rebelz Collection een nieuwe betaalbare collectie voor de modebewuste vrouw. De collecties zijn bijzonder en uniek omdat Rebelz de items in een geringe hoeveelheid laat produceren. De collecties worden geproduceerd in het eigen atelier van Rebelz in Azië. Doordat het merk kort op de markt zit kunnen ze snel inspelen op trends. De vraag van de klant kan snel worden vertaald naar de nieuwste collecties. Op deze manier is het aanbod van Rebelz ook altijd actueel en on trend!

Anytime, anywhere, dat is waar het bij Rebelz om draait. Of je nou naar kantoor gaat en daarna direct een date hebt, een lunchafspraak met vriendinnen hebt of gewoon een avondje thuis op de bank wilt zitten, in een Rebelz outfit kan het allemaal. Stoffen worden met zorg geselecteerd met oog voor kwaliteit en pasvorm voor het beste comfort.

DE KWALITEITEN

Naast polyamide en travel maakt Rebelz collection gebruik van een aantal mooie stoffen zoals Modal (een natuurlijk en plantaardig materiaal op basis van natuurlijke grondstoffen, namelijk houtpulp van de beukenboom) en Lyocell. Laten we allereerst een groot vraagteken bij jullie wegnemen; is het tencel of lyocell, en wat is nu precies het verschil? Daar kunnen we kort over zijn, er is geen verschil. Tencel is de merknaam voor de vezel die lyocell heet, tencel is dus lyocell! En wat is dit een fijne stof! Op het gebied van stoffen is tencel eigenlijk het beste van ‘drie werelden’: 1. het is zo zacht als zijde dankzij de gladde vezel Lyocell 2. het is zo sterk als polyester 3. het neemt super goed vocht op – nog meer dan katoen – maar is binnen no time droog.

En wist je dat onderzoek heeft aangetoond dat bacteriegroei bij synthetische stoffen 2.000 keer sneller gaat dan bij tencel? Dit zorgt ervoor dat je langer fris blijft ruiken. Dikke bonuspunten voor tencel dus!

Hoe fijn is het om superfijne stoffen te shoppen voor een mooie prijs? Dat is dus Rebelz collection!

DE COLLECTIE

De styles van Rebelz mixen super met onze andere merken. Wij hebben dan ook altijd de nieuwste items van de leuke merk in onze winkel. Daarnaast is het ook nog eens super betaaldbaar!

De collectie van Rebelz collection shop je Rootz69