STUDIO ANNELOES

Studio Anneloes kleding is designed to empower. De kleding helpt vrouwen om zich mooi en zelfverzekerd te voelen, zodat ze hun ambities waar kunnen maken.

Studio Anneloes wil een wereld creëren waarin vrouwen zich sterk, zelfverzekerd en comfortabel voelen. Met respect voor elkaar en voor de omgeving. Wekelijks leveren ze ready-to-wear items, waarin vrouwen goed voor de dag kunnen komen. Studio Anneloes is the brand for ambitious women! Zij geloven dat iedere vrouw ambitie heeft, of ze zich nu richt op haar carrière, social life, opleiding of kids.

ER IS ZOVEEL MEER ALS TRAVEL KWALITEIT

De meesten kennen het merk van de superfijne en comfortabele travel kwaliteit styles. Wie heeft er niet zo’n comfy broekje in de garderobe? Al jaren zijn ze favoriet en zijn er inmiddels in heel veel modellen en stofdiktes. En nog altijd bestaat een groot deel van de collectie uit deze stofkwaliteit. Maar, Studio Anneloes ontwerpt en maakt zoveel meer dan alleen producten van deze stofkwaliteit. Fake leather, viscose, breisels etc. Elke week ontvangen we de nieuwste ontwerpen van dit mooie merk. Een mix van travelkwaliteit met andere mooie materialen. Het versterkt de travelkwaliteit in haar uitstraling. In combinatie met een mooie satin of viscose creëer je een totaal andere look dan wanneer je alleen travelstof draagt. Pas het lekker aan het draagmoment aan. De ene dag lekker stoer en de volgende dag een businesslook! Dat is de kracht van Studio Anneloes. Met de styles van dit merk pheb je in een handomdraai een andere look.

DE COLLECTIES

De collecties zijn groot en de leveringen volgen elkaar supersnel op! Natuurlijk shop je bij ons niet de complete collectie maar… Rootz69 heeft elke week de nieuwste items in de winkel en uiteraard shop je de basis veelal uit voorraad. Voor het beste beeld kom je natuurlijk naar onze stenen winkel. We begroeten je heel graag als onze gast!

Studio Anneloes
Trendy Nederlands damesmode merk met wekelijks nieuw aanbod van leuke, op en top vrouwelijke kleding met een echte Hollandse pasvorm.

[product_attribute attribute='merk' filter='studioanneloes']