K-DESIGN

Het populaire merk K-design staat voor betaalbare luxe. Een merk wat klasse uitstraalt, met opvallende dessins en oog voor detail. Het merk uit België is sinds 2014 verkrijgbaar in Nederland. Het is bedoeld voor de vrouw die er vlot, maar ook representatief uit wil zien. De ontwerpen zijn super functioneel en geschikt voor elke gelegenheid. De collectie bestaat voornamelijk uit jurkjes, vaak met bijpassende blazers of vesten. De prints zijn veelal uniek in hun soort en vaak afgewerkt met mooie details. Alle ontwerpen voor de collecties worden op het hoofdkantoor in België gecreëerd.

GEWELDIGE STIJL EN GEEN ONGEWENSTE GEURTJES

Wat maakt K-Design nou zo bijzonder? De kleding van K-Design is voorzien van een Stay fresh concept. De kleding is behandeld met een zilver technologie en dat houdt in dat er een beschermende coating overheen zit waardoor ongewenste geurtjes weg blijven. Hierdoor hoeft de kleding minder vaak gewassen te worden en blijven ze dus ten eerste langer mooi en ten tweede bespaar je water, energie en tijd. K-Design is het eerste europese merk die dit doet en daarmee niet enkel een stijlvolle maar ook duurzame keuze.

Wat een fantastisch gevoel om zelfverzekerd door het leven te wandelen in je favoriete outfit!

Dankzij het StayFresh® concept (zilver technologie) blijven je K-design kleren langdurig fris.
De Silver+ technology zorgt er bovendien voor dat ongewenste geurtjes geen kans maken.

Door kleding te dragen met een StayFresh® behandeling krijg je meer zelfvertrouwen, meer comfort, minder was en dus minder slijtage. Maakt dat het leven niet nog mooier?

Geniet van de kleding van K[DESIGN] en schitter!

DE COLLECTIE VAN K-DESIGN

Elk seizoen verrassen de ontwerpers van K-design ons weer. Zoveel nieuwe mooie prints en details. In de collectie van dit mooie merk shop je voor elke gelegenheid een superleuke jurk! Of het nu gaat om een zonnig exemplaar voor de vakantie of een party dress voor een bruiloft… Bij Rootz69 shop je de leukste exemplaren van K-design!