Rootz69 mode&zo

Een eigentijdse damesmodezaak, altijd net even iets anders. Bij Rootz69 kunt u terecht voor kleding, sieraden, schoenen en andere modeaccessoires. Een complete outfit in verschillende stijlen, allemaal in één winkel. Wij hebben een ruim assortiment met bekende maar ook minder bekende merken voor elk budget. Daarnaast vullen wij de collectie wekelijks aan met de nieuwste mode. Gedreven door ambitie en enthousiasme helpen wij u graag met het vinden van de perfecte outfit voor elke gelegenheid. Bij ons is elke klant uniek en daarom hebben wij persoonlijke aandacht en een eerlijk advies hoog in het vaandel staan. Wij begroeten u graag als onze gast, de koffie/thee staat voor u klaar!

 

Personal Shopper

Heeft u geen tijd om binnen onze openingstijden langs te komen? Of wilt u een uitgebreid stijladvies? Reserveer dan een Personal Shopper binnen of buiten onze openingstijden! Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om je zelfverzekerd te voelen in de juiste kleding. Voor elke gelegenheid kunt u een personal shopper reserveren, om samen met haar ervoor te zorgen dat u nieuwe inzichten krijgt in het combineren van kleding en zo een verrassend nieuwe stijl creëert. Voor meer info of het maken van een afspraak kunt u het contactformulier op onze website invullen. Geef hierbij gerust uw favoriete adviseuse(s) door en zij staat/staan voor u klaar!

 

My Private Party

Heeft u zin om samen met vriendinnen, collega’s of familie te komen shoppen? Boek dan een Rootz69 My Private Party! Dit is een avond waarbij u samen met minimaal 6 andere personen de winkel en onze adviseuses tot uw beschikking heeft. Zo kunt u in een ontspannen sfeer de perfecte outfit samenstellen en uw garderobe uitbreiden met de leukste mode items. De Private Party’s zijn te boeken op maandag- tot en met donderdagavond. De invulling van deze avond is geheel door u te bepalen. Zo kunt u het shoppen combineren met een kapper, visagiste en/of een fotoshoot. Daarnaast kunnen wij tijdens het shoppen een high tea of wine voor u verzorgen of een arrangement met luxe broodjes. Heeft u zelf een leuk idee? Mail of bel ons en wij zorgen ervoor dat u een super leuke avond heeft! Ook voor boekingen kunt u het contactformulier op onze website invullen of bellen / whatsappen op het nummer onder contactgegevens.