Kies je eigen manier van shoppen!

Rootz69 | My Private Party & Personal Shopping

MY PRIVATE PARTY

Ken je dat gevoel? Je gaat van de ene afspraak naar de andere en je hebt een volle agenda. Je moet nodig weer eens bijkletsen met vriendinnen en je wilt er ook nog eens fashionable uitzien, maar… wanneer heb je tijd? Rootz69 heeft daar de ultieme oplossing voor: MY PRIVATE PARTY

Combineer gezelligheid en shoppen! Vanaf 6 personen is de winkel exclusief voor jullie. De invulling van deze avond bepaal jezelf. Wij zorgen voor het gewenste stijladvies en een hapje & drankje.

De voordelen van MY PRIVATE PARTY
– Er zijn geen andere klanten in de winkel
– Shoppen in een ongedwongen privésfeer
– Meer tijd voor uitgebreid stijladvies

Wat kost MY PRIVATE PARTY? Dit is een GRATIS service van Rootz69. Bij aanvang is er koffie/thee met wat lekkers en later op de avond serveren we een hapje&drankje.

Tegen betaling is het mogelijk MY PRIVATE PARTY uit te breiden met bijvoorbeeld een kapster, visagist, fotoshoot, een High Tea/Wine of een koud/warm buffet. Maar heb je een ander leuk idee? Laat het ons weten en we gaan ermee aan de slag!

MY PRIVATE PARTY is beschikbaar van ma. t/m do. 19.30 uur tot ca. 22.00 uur (andere tijden in overleg mogelijk)

PRIVATE SHOPPING

Heb je weinig tijd of net even wat extra hulp nodig bij het samenstellen van een nieuwe outfit?

Tijdens of buiten onze openingstijden is het OOK mogelijk om een shopafspraak te maken. Dit kan alleen maar ook in kleine groepjes (max. 4 personen).

Waarom PRIVATE SHOPPING?
– Kies je eigen stijlcoach
– Extra aandacht en tijd voor stijl, kleur en tips

Voor wie is PRIVATE SHOPPING geschikt?
Of je nu op zoek bent naar een andere stijl, een outfit nodig hebt voor een sollicitatie, speciale gelegenheid of je graag wat zekerder wilt voelen… Shoppen op afspraak is persoonlijk modeadvies op basis van jouw wensen.

Wij helpen je graag om gericht nieuwe outfits voor je samen te stellen.

PRIVATE SHOPPING is een GRATIS service van Rootz69

Voor het maken van een afspraak kun je een mail sturen naar info@rootz69.nl of een Whatsapp naar 06-13010402/06-22779103

Maak je wensen kenbaar en we plannen een afspraak op maat!