fbpx

Go Dutch Label is een vooruitstrevend en trendy sieradenlabel, opgericht en gevestigd in het zuiden van Nederland. Sinds 2014 brengt Go Dutch Label elk seizoen een compleet nieuwe collectie aan sieraden en accessoires uit.

Van grote statement oorbellen tot klassieke oorringetjes, je vindt het bij Go Dutch Label allemaal! Ze bieden een compleet assortiment wat ook in presentatie opvalt en direct te herkennen is. De mooie sieraden passen niet alleen perfect in de laatste trends, ook in kwaliteit en materiaalgebruik proberen ze steeds uniek en exclusief te zijn. Zo komen ze steeds weer tot een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Je shopt bij ons oorbellen, armbanden en kettingen van Go Dutch Label. Tevens hebben wij een uitgebreide stainless steel collectie in ons assortiment.

STAINLESS STEEL

Dit zijn de prachtige en fijne sieraden in stainless steel. Deze zijn te herkennen aan de kraftbruin papieren kaartjes. In deze collectie vind je onder andere onze basic oorknopjes, prachtig uitgewerkte figuurtjes en geweldige kleurcombinaties.  

Prachtige, fijne sieraden uit roestvrij staal, van een zeer hoge kwaliteit voor jarenlang plezier. Stainless steel heeft onder andere de eigenschap om zeer goed een plating vast te houden. Om die reden verkleuren deze sieraden bijna niet en kun je ze gerust dragen tijdens het douchen en sporten.